ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΚΑΦΕ ΑΡΑΞΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΙΚΑΡΙΑ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

ΚΑΦΕ ΑΡΑΞΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΙΚΑΡΙΑ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ - ΣΧΙΖΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Διεύθυνση - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Διεύθυνση: ΠΛΑΓΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ Τ.Κ. - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Τ.Κ.: 83300
Περιοχή - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Περιοχή: Ικαρία Κατηγορία - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Τηλέφωνο: 2275032325 Fax - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Fax: -
Κινητό - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κινητό: - E-mail - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ E-mail: cafearaxe@hotmail.com
Υπεύθυνος - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Υπεύθυνος: ΣΧΙΖΑ ΚΑΛΛΟΠΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Υπάρχει η άκρη του πουθενά ; Μία ερώτηση που μου έκανε ο γιος μου, ηλικίας πέντε χρονών. Μέχρι να πάω στο Καφέ Bar Άραξε στη Πλαγιά Ικαρίας δεν ήξερα την απάντηση. Κι όμως μπαίνοντας στο μαγαζί αντικρίζοντας το χαμόγελο της Πόπης και προχωρόντας στο μπαλκόνι του Αιγαίου κατάλαβα οτι όχι μόνο υπάρχει αλλά ήμουν ήδη εκεί. Είχα δει ντοκιμαντέρ, είχα διαβάσει στο internet ότι οι Ικαριώτες είναι από τα πιο μακροβιότερα όντα στη Γη. Όταν έκατσα στη βεράντα και είδα φάτσα μου όλο το Α...
Επισκέπτες: 20634

ΚΑΦΕ ΑΡΑΞΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΙΚΑΡΙΑ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ - ΣΧΙΖΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΚΑΦΕ ΑΡΑΞΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΙΚΑΡΙΑ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ - ΣΧΙΖΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Υπάρχει η άκρη του πουθενά ;

Μία ερώτηση που μου έκανε ο γιος μου, ηλικίας πέντε χρονών. Μέχρι να πάω στο Καφέ Bar Άραξε στη Πλαγιά Ικαρίας δεν ήξερα την απάντηση.

Κι όμως μπαίνοντας στο μαγαζί αντικρίζοντας το χαμόγελο της Πόπης και προχωρόντας στο μπαλκόνι του Αιγαίου κατάλαβα οτι όχι μόνο υπάρχει αλλά ήμουν ήδη εκεί.

Είχα δει ντοκιμαντέρ, είχα διαβάσει στο internet ότι οι Ικαριώτες είναι από τα πιο μακροβιότερα όντα στη Γη. Όταν έκατσα στη βεράντα και είδα φάτσα μου όλο το Αιγαίο σκέφτηκα, πως είναι δυνατόν να πεθαίνει κάποιος που πίνει καφέ εδω; Ναι, οι χαϊλάντερ πρέπει να αράζουν εδώ.

Θα μπορούσα να σας πω χίλια δύο: για την απίστευτη μουσική που παίζει, για την ποιότητα των ροφημάτων της, για τα happenings και τα Live που διοργανώνει. Αλλά δεν θέλω να σας κουράσω με αυτά, έτσι κι αλλιώς μπορείτε να τα βρείτε και αλλού. Όμως αυτή η θέα που σε προσομοιώνει με το θεό σας εγγυώμαι δεν θα τη βρείτε πουθενά.

Εύχομαι ευημερία και ευτυχία στη Πόπη στο Cafe - Bar Άραξε και σε όσους πίνουν καφέ εκεί.

Ένας συχνός περαστικός...